OLH 23
  • Lilit - Spoznaj svoje skrivnosti (e-knjiga)

Lilit - Spoznaj svoje skrivnosti (e-knjiga)

  • Šifra: B038
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.90€

  • Brez DDV: 32.70€

Razpoložljive možnosti


e-mail reading – piše Teodora s Kosmike

S poznavanjem Lilit boste lažje razumeli sebe in svoja dejanja. Položaj črne Lune je pomembna točka pri razlagi človekove osebnosti, saj izraža globino našega uma, razkriva naše temačne plati, kot je dojemanje spolnosti, strasti, nagnjenost k ekstremom, do kod smo pripravljeni iti, kako bi se vedli, če bi se odpovedali razumu in sledili temu notranjemu vzgibu – izzivalni Lilit v nas. 

Naša mračna stran

Lilit izraža našo negativno, demonsko plat, ki nam pogosto ovira napredek, srečo in uspeh. Iz njenega položaja v natalni karti odstiramo senčne plasti, za katere niti ne vemo, da se skrivajo v nas. Zavedamo se le vedenja, ki ga sprožajo ti vzgibi – lahko smo negotovi, jezni nase ali sovražni do okolice, ljubosumni, zavistni, ne najdemo pa vzroka, saj se ne poznamo svojih skritih teženj in želja, ki izzovejo takšne odzive. Lilit prav tako razkriva naše dojemanje erotike, strasti, bujno domišljijo, lahko celo perverzijo, ki si je nikoli ne bi upali priznati, ali občutek sramote in krivde.

Če odkrijemo vzrok, lahko ublažimo posledice

Ko spoznamo svoje strahove, se nam ni treba več bati. Astrologinja Teodora bo preučila, v katerem znamenju je Lilit v vaši osebni astrološki karti, aspekte, ki jih dela, ter kateri hiši vlada. To namreč pogosto kaže, h kakšnemu vedenju smo nagnjeni, a nam je nerazložljivo. Lahko je odgovor na to, da vedno znova vstopamo v intenzivne, zapletene, že skoraj demonične odnose s prijatelji, imamo partnerstvo, polno vzponov in padcev, v katerem zelo težko sklepamo kompromise. Seveda pa se njen vpliv močno spreminja glede na to, ali gre za ženski ali moški horoskop. Ker govori tudi o zdravju, lahko pri ženskah na primer označuje plodno materinstvo ali naznanja težave, povezane z rodnostjo, porodom. Pogosto vzrok različnih težav in frustracij razkrije šele položaj Lilit v posameznikovem osebnem horoskopu, ki ga nikakor ne gre spregledati. 

Ko poste prebrali to analizo, se boste zavedali svojih dvomov, frustracij ali omejitev in jih tako lažje presegli. Poglejte resnici v oči in se soočite s sabo – čeprav je prav to pogosto zelo težko, je še težje živeti brez poznavanja svojih vzorcev vedenja, ki jih lahko sproža prav položaj Lilit v vaši rojstni astrološki karti.

* Svoj odgovor boste prejeli na mail v najkrajšem možnem času. Teodora se potrudi, da je to kolikor mogoče hitro, vendar v primeru gneče lahko traja do 10 delovnih dni. Plačilo po povzetju ni možno, saj analizo dobite po e-pošti.


Zanimivosti 

Lilit je nebesno telo, trikrat bolj oddaljeno od Zemlje kot Luna, v mitologiji pa naj bi jo omenjali že Sumerci. V poznejših hebrejskih zapisih je bila Lilit oz. Lajlah zvodnica, Adamova prva žena, s katero pa nista imela otrok, saj se mu ni želela podrejati. Bila naj bi nepotešljiva lepotica, ki se ji je nemogoče upreti, a je prav zato še bolj poželjiva – kot prepovedano jabolko. Njeno ime in lastnosti, kot je boj za enakopravnost, je kot simbol enakosti med spoloma pozneje za svoje pozneje vzelo feministično gibanje. Danes Lilit predstavlja svobodno žensko, ki ob sebi ne potrebuje nikogar, da bi dosegla popolnost, v paru je le, če si tako želi. Močan vpliv Lilit je na primer mogoče najti v horoskopih umetnikov ali ustvarjalnih ljudi, ki so pred svojim časom. Taki posamezniki so nagnjeni k nenavadnim, težavnim in zapletenim odnosom ter partnerstvom, v katerih je sklepanje kompromisov ena od težjih nalog.

Podobni izdelki

Sade Sati - astrološka analiza (e-mail)

Sade Sati - astrološka analiza (e-mail)

7 let nesrečeAstrološka analiza zahtevnih življenjskih obdobijza vas pripravi: Teodora s KosmikeVsak..

49.95€ Brez DDV: 40.94€

Odgovor Teodore s Kosmike

Odgovor Teodore s Kosmike

e-mail readingOdgovori na vprašanja po mailu. Uveljavljena astrologinja Teodora s Kosmike pripravi o..

15.90€ Brez DDV: 13.03€

Karmična naloga (e-mail reading)

Karmična naloga (e-mail reading)

e-mail reading – piše Teodora s KosmikeVas zanima, kakšno karmo ste prinesli s sabo na ta svet, kakš..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Partnerska astrologija: Uresničiva sanje – SKUPAJ

Partnerska astrologija: Uresničiva sanje – SKUPAJ

Začetna zaljubljenost, ko začutimo, da je ljubljena oseba naše sidro, opora, zatočišče, najboljša po..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Oznake: astrologija, lilit, teodora s kosmike