Začnite dan s pozitivno mislijo

Zakaj? Tako naša misel kot tudi naše čustvo je kreacija, energija, ki jo pošljemo v vesolje, da se manifestira v našem življenju skozi to, kar doživljamo skozi dan. Pozitivne misli in s tem povezani občutki ustvarjajo pozitivne življenjske izkušnje, negativne misli pa ravno obratno. Ena pozitivna misel vodi v drugo in tako naprej. Na ta način se ustvari veriga pozitivne energije, ki nas vodi skozi dan in v naše življenje privablja lepoto in harmonijo. Skratka to, kar si želimo in ne tistega, česar si ne želimo. 

Zavedajte se, da ste vi sami tisti, ki ste kreator svojega življenja. Za nekaj časa ugasnite tv, izberite sprehod v naravi, dan začnite z lepo mislijo ter verjemite da se stvari na koncu vedno dobro izidejo.


Vaš trud in energija, ki jo vlagate v delo, se bo izplačala.

Vsaka stvar je za nekaj dobra.

Lahko dokažemo predvsem sebi in svojim napačnim miselnim predstavam, da se motijo.

Bodimo hvaležni za življenje, ki nam je dano. 


Želim vam lep dan! Yoni 


Deli na Facebooku:

Sporočilo karte MOČ NEVIDNEGA SVETA: AFRODITIN SVET
Danes je dan, ko je vse posvečeno lepoti. Tisti nevidni lepoti. Ko moramo zapreti oči in se prepustiti. Ko moramo iz človeka potegniti le najboljše. I...
Nasvet za marec
Izberi eno karto in si pripravi vedeževanje v lastni režiji. Izbrana karta predstavlja nasvet. ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶