Lekcije in presenečenja – leto 2022 bo polno obojega, saj se iz vsakega izziva tudi kaj naučimo. Preverite, kakšno presenečenje vam je pripravilo življenje, če ste …

Leto 2022 bo leto obilja in priložnosti, a le za tiste, ki jih bodo znali izkoristiti. Preverite, na katerem področju vas čaka uspeh! Z Osebnim letnim horoskopom 2022 v e-knjigi!


OVEN

Vsi imamo cilje in novoletne zaobljube – tudi ovni si jih radi postavite. Čeprav boste letos z zadanim ciljem morda sprožili obratni izid od želenega. To vas seveda ne bo navduševalo, a ključ do uspeha je, da ne obupate, ne glede na težavnost situacije.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Življenje vas bo naučilo pomembno lekcijo.


BIK

Vaše leto 2022 bo polno presenečenj. V življenju si radi postavljate izzive, največji pa je, da bi ugotovili, kdo v resnici ste in česa vse ste sposobni. Radi preizkušate meje mogočega – in leto 2022 vas bo na tem področju podprlo.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Izvedeli boste nekaj o sebi, česar si ne bi nikoli mislili.


DVOJČKA

V življenju radi postavljate potrebe drugih pred svoje. Vedno se prepričate, da je vsem prav in da se vsi dobro počutijo, preden se vprašate, kako ste vi. Letos vam življenje pripravlja presenečenje, saj boste ugotovili, da ni zločin, če imate najprej radi sebe. Malo ljubezni do sebe lahko namreč zaceli rane, ki jih ne more nihče drug.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Spoznali boste, da ljubiti sebe ni sebično, je nujno potrebno.


RAK

Do zdaj ste morda pazili nase in zavzeto iskali smisel svojega življenja, spoznavali, kdo v resnici ste. A leto 2022 vam prinaša ogromno spremembo prav na področju, ki vam je najbolj zanimivo. Pritisnili boste na gumb, ki ga že dolgo od daleč opazujete, a priložnosti ne upate izkoristiti.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Dobili boste odgovor na vprašanje, ki vam že dolgo ne da miru.


LEV

Vsi vemo, da levi radi sijete, a redko dobite priložnost, da bi zasijali v vsem svojem sijaju. Letos se vam nasmiha sreča, a bodite pozorni nase, da od vseh naporov ne izgorite, saj se bo veliko dogajalo.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Končno boste dobili priložnost, da bodo vsi žarometi usmerjeni v vas.


DEVICA

Vaše življenje že nekaj časa ni rožnato, in če bi potegnili črto, bi ugotovili, da ste bilo najbrž več preživetega časa nesrečni kot pa srečni. Letos boste dobili priložnost, da se preusmerite na novo pot in sprejmete drugačne odločitve. Izkoristite ponujeno priložnost!

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Dobili boste zadovoljstvo in zadoščenje, ki ju niste užili že dolgo.


TEHTNICA

Letos se vam bo veliko dogajalo na čustvenem področju, lahko pridejo na plan tudi kakšne velike skrivnosti – a karkoli se zgodi, naj vas ne bo strah. Najboljše, kar lahko storite, je, da se z njimi spopadete z dvignjeno glavo. Če jih boste ignorirali, ne boste ničesar pridobili, saj bodo prišle na plan v vsakem primeru.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Končno se boste soočili s čustvi, ki so bila dovolj dolgo potlačena.


ŠKORPIJON

Če se odločite stopiti na pot preobrazbe, boste presenečeni nad izkupičkom. Za začetek boste potrebovali pogum, a vedite, da le drzni lahko zmagajo. Leto 2022 bo pomembno za vas, zato izkoristite moč svojega uma, naj vas ne bo strah podati se v nove izkušnje.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Vsi izzivi se bodo iztekli v vaše dobro.


STRELEC

Največje presenečenje vas čaka na finančnem področju. A kot večina stvari v življenju nagrada ne bo prišla zastonj, vložiti boste morali nekaj truda. Ključ do uspeha je, da trdo delate, nato pa se spočijete in uživate v sadovih svojega truda.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Vaš trud bo izjemno dobro poplačan.


KOZOROG

Leto 2022 bo za vas eno izmed najsrečnejših, če gre verjeti napovedim. Zaradi vplivov Saturna, Plutona in Jupitra boste imeli zelo zanimivo leto, polno vznemirljivih dogodkov. Presenečeni boste nad tem, česa vse ste zmožni, in spoznanjem, da ste, če si nekaj zares želite, pripravljeni storiti marsikaj.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Vse, česar se bo boste lotili, se bo izteklo v vašo korist.


VODNAR

Vodnarji to leto ne boste dobili enega, ampak veliko presenečenj. Vsakič, ko se boste lotili novega izziva v 2022, se boste naučili nekaj novega o sebi. Naučili se boste bolj prisluhniti svojemu telesu in zdravju.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Sprejemali boste modre odločitve, ki vam bodo pomagale postati boljši in močnejši človek.


RIBI

Če boste iskreni do sebe, vas čaka lepo presenečenje. Prav tako ostanite kreativni in nikoli ne obupajte nad svojimi sanjami, četudi se marsikomu zdijo še tako nenavadne. Morda je težko živeti s to posebnostjo, a prej kot boste spregledali tiste, ki vas obsojajo, lažje vam bo.

Presenečenje, ki vam ga pripravlja leto 2022: Verjemite vase in vesolje vas bo bogato nagradilo.


Bo sreča v letu 2022 na vaši strani? Odgovore ima Osebni letni horoskop 2022, ki je izdelan na podlagi vaših točnih rojstnih podatkov, posebej za vas.
Deli na Facebooku:

Karmična os bik-škorpijon nam prinaša spremembe v gospodarstvu, znanosti, vrednotah
Vplivala bo na spremembo kolektivnega duha, ki se bo odražala v ekstremnih skokih v gospodarstvu, vrednotah, ki jih negujemo v državi in družini, pa t...
Kaj prinaša polna luna v raku?
Luna v raku je v svojem domu, vseeno pa bomo čustveno preobremenjeni. Morda se bomo želeli umakniti od sveta, se vračali v preteklosti ali pa bomo pos...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶