BIK: srečna številka

Osnovni srečni števili, ki bi jih moral poznati vsak Bik, sta  6 in 5.

Za srečna pa se smatrajo tudi vsa tista števila, pri katerih se cifre seštejejo v 6 ali 5 (na primer 33 = 3 + 3 = 6 ). Še posebej ugodno je, če na takšne datume začnejo kaj novega.


Bik: ugodna barva

Bik je stabilno znamenje, zato je njegova zaščitna barva zelena v vseh odtenkih. Kadar je zaljubljen, mu dobro denejo vsi odtenki rožnate

Če se mora umiriti in prizemljiti, naj Bik izbere rjavkaste odtenke. Kadar je bik oblečen v belo barvo, pomeni, da se počuti sproščeno in zadovoljno.


Bik: srečni kristal

Roževec je kristal za Bike in večina ljudi, rojenih v v tem znamenju, se že na prvi pogled zaljubi vanj. Biki težko odpušajo, roževec pa jim pomaga odpustiti. Ker pravi bik lahko v sebi dolgo nosi jezo in zamero, je tu nežni roževec, da mu omehča srce in pomaga, da premakne naprej. 

Marsikateri Bik se z njegovo pomočjo počuti ljubljenega in varnega. 


Zakaj bi Bik uporabil srečne številke, barve in kristale?

Številke, barve in srečni kristal pomagajo pri tistih stvareh, ki so vsem pripadnikom znamenja Bik bolj ali manj enake: 

  • Ker Biki čutijo potrebo, da vse načrtujejo, jim srečne številke lahko pomagajo izbrati prave dneve.
  • Priljubljene barve mu dajo občutek mogočnosti. Zelena biku prinaša srečo, stabilnost pri financah in na delovnem mestu. 
  • Potreba Bika po varnosti in stabilnosti zna biti omejujoča, pravi kristal pa mu lahko pomaga, da se sprosti.

O Biku
Dobre lastnosti: potrpežljivost, praktičnost, stabilnost, zanesljivost, predanost
Slabe lastnosti: trma, posesivnost, brezkompromisnost, boji se sprememb, lenoba
Kaj obožuje: romantiko, kuhanje, kvaliteto, vrtnarjenje, glasbo, umetnost

Biki čutijo potrebo, da so vedno obdani z ljubeznijo in lepoto. Privlačijo jih materialne stvari, lepe in prefinjene na pogled. Pravi bik zna uživati in je celo v nevarnosti, da se tem užitkom preveč vdaja. Ljudje, rojeni v znamenju bika so senzualni, cenijo pozornost in celo hrepenijo po njej. 

Lahko bi rekli, da je znamenje Bika najbolj tradicionalno, a hkrati najbolj zanesljivo znamenje zodiaka. Biku vlada element zemlje. Podobno kot Device in Kozorogi znajo gledati na situacijo s praktične in realne plati. So eni izmed tistih ljudi, ki v določeni službi, zvezi ali drugi situaciji ostajajo dlje časa ali celo življenje. To je recimo dobra plat njihove trme, saj vedno dokončajo, česar se lotijo. So odlični dolgoletni prijatelji, partnerji in uslužbenci. So zaščitniški, včasih malo preveč konzervativni in materialistični. Njihova stališča običajno temeljijo na ljubezni ali na denarju. Za ljudi, ki jim kaj pomenijo, so vedno na voljo s svojimi ljubečimi nasveti. 

Bike vodi planet Venera, ki je planet ljubezni, lepote, ustvarjalnosti, hvaležnosti in privlačnosti. Biki se tako dobro znajdejo v vlogi umetnikov. So odlični ljubimci, uživajo, ko razvajajo svojega partnerja. Svojemu partnerju so zelo zvesti, včasih so celo do njega preveč posesivni. Svoja čustva doživljajo izjemno močno, zato lahko v zvezi s partnerjem, ki tega ne razume, zelo trpijo. Tudi v postelji se sprostijo šele čez čas, ko se počutijo varni. 

Biki ne marajo sprememb, zato se jih ogibajo na daleč. Stalnica jim pomeni varnost in stabilnost. Če se Bik ne bo počutil varnega, raje tega ne bo naredil. Morda bo zaradi tega kdaj pa kdaj izpadel tudi dolgočasen. Vendar lahko Bik ravno takrat prinese glas razuma. 

Njihova želja po varnosti in stabilnosti jih nemalokrat vrže s tira. Bik nikoli ne bo znal živeti za trenutek, saj se ne more izogniti preračunavanju in premišljevanju, kje mu bo bolje. Mora imeti občutek, da ima vajeti v svojih rokah, drugače se počuti nesigurnega. Bike zaznamuje tudi lenoba. Radi lenarijo, uživajo, poležavajo na udobnem kavču cel dan. Bik zagotovo ne bo med prvimi v vrsti, saj si bo vzel čas za premislek, pa še za počitek. 


Kaj podariti biku?

Ali se ti bo želja uresničila?
Navodila za samostojen numerološki izračun....
Ali bo maj končno tvoj mesec
Metulji so simbol čudovite transformacije. Ravno prava izbira za čas, ko se na polno prebuja cela narava in seveda tudi mi. Metulj, ki te je poklical...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶