Oven – vezani

Na vidiku so nesoglasja oziroma različni interesi. Vsekakor vztrajajte pri valentinovem zmenku, vendar dovolite, da partner odloči, kje se bo odvijal. Če boste trmoglavili za vsako malenkost, ste dejansko v nevarnosti, da si boste letošnje Valentinovo zapomnili po glasnem prepiru namesto po strastnem seksu.

Oven – samski

Morda ne boste najbolj srečni, da ste samski na dan zaljubljencev. Ampak nikakor ne poskušajte izsiliti česa samo zato, da bi se temu izognili. Letošnje leto je za vaše ljubezensko življenje prava prelomnica, vendar se bo vse zgodilo ob svojem času. Morebitni posrečen Valentinov zmenek je vsekakor možen, a predvsem v primeru, da ne boste vi dali pobude.


Bik – vezani 

Pripravite se na zabavno in strastno Valentinovo, ki vam bo postreglo z vsem, kar imate radi pri partnerju in pri vajini zvezi. Zelo bosta usklajena, tudi okoliščine vama bodo šle na roko. Vsekakor pa ste vi tisti, ki bo imel pravo energijo, pa tudi prave ideje za kakršnokoli Valentinovo akcijo.

Bik – samski

Mogoče ste ta hip še samski, a vaš horoskop pravi, da od Valentinovega naprej najverjetneje ne bo več tako. Privlačni boste, zabavni, opaženi v družbi in tudi občudovani. Znali boste izbrati pravi trenutek za pravo dejanje in prave besede za pravo stvar.


Dvojčka – vezani 

Ponavadi vas jezik spravi iz vsakih težav, a letošnje Valentinovo bo glede tega drugačno. Raje pokažite svoja čustva z dejanji, saj vendar povejo več od besed. Horoskop prav vam pripisuje največjo verjetnost, da boste med tistimi, ki bodo v zadnjem hipu kupovali darilo za Valentinovo ali nanj še celo pozabili.

Dvojčka – samski 

Hrepeneli boste po močnih in izrazitih čustvih. Sposobni boste sami sebe pripraviti do tega, da boste prepričani, da to tudi zares čutite do nekoga, tudi če ga komaj poznate. Raje se malce zadržujte. Letošnje Valentinovo ne bo najboljša priložnost za izpovedi.
Rak – vezani 

Vezani Raki si lahko obetate romantično Valentinovo. Idealno bi bilo, če ga preživita na zmenku in znova zanetita iskrice strasti med vama. Vendar izberite mirno, intimno okolje ali pa še raje ustvarite takšen ambient kar doma. Dišeče svečke, nežna glasba in veliko časa samo za vaju ... To vaju bo spomnilo, zakaj sta skupaj. 

Rak – samski 

To Valentinovo bi morali razvajati predvsem sebe in si privoščiti kaj, kar si že dolgo niste. Masaža, savna, morda kakšen izlet ali kaj drugega, kar vas veseli, bo zagotovo boljša ideja od samopomilovanja. Malce boste nagnjeni k nerganju, še posebno, ker se vam bo zdelo, da vas obdajajo sami srečni zaljubljenci.


Lev – vezani 

Že tako ste znani kot najbolj glamurozno znamenje, ki je vedno v centru pozornosti. To Valentinovo pa boste še posebno izstopali in si z veseljem privoščili luksuzen zmenek ali divjo zabavo v dvoje. Pazite le, da se vaš partner ne bo poleg vas počutil zapostavljeno, saj bodo žarometi definitivno usmerjeni na vas.

Lev – samski 

Ste eno od tistih znamenj, ki jih bo najmanj motilo, da ste za Valentinovo samski. Če se boste lotili organiziranja zmenka, vam bo to brez dvoma uspelo, pa če iščete kaj resnega ali pa samo zabavo. Če ne, pa zato ne boste prav nič na slabšem. Ste v odličnem obdobju, v bistvu ne rabite nikogar.


Devica – vezani 

Seveda boste želeli, da je vajino Valentinovo popolno. To je vaša najbolj naravna težnja. A če boste pretiravali z malenkostmi ali če boste preveč kritični do ljubljene osebe, boste namesto popolnosti dobili prepir ali pa celo zamero, ki jo boste nato gladili še ves februar.

Devica – samski 

Za vas je Valentinovo popolna priložnost, da izpoveste svoja čustva tisti osebi, ki vam je že dlje časa všeč. Znali boste izbrati pravi trenutek. Naj vas ne moti, če čisto vse ne bo ravno popolno. Vaš horoskop vam daje zeleno luč, da bo vaša izpoved dobro sprejeta.
Tehtnica – vezani 

Večinoma imate za seboj kar zahtevno ljubezensko obdobje in ni boljše priložnosti, da se zadeve obrnejo na bolje. Vzemite si čas, če je potrebno, tudi odpovejte kaj drugega in se posvetite samo svojemu partnerju. Iskreno mu povejte, kako čutite. Boste videli, da bo vredno truda!

Tehtnica – samski 

V redu je, da imate svoja merila, vendar boste preživeli veliko lepše Valentinovo, če boste vsaj tokrat nekoliko bolj popustljivi. Horoskop pravi, da se v vaši bližini nahaja oseba, ki čaka na zeleno luč z vaše strani. Čeprav niste ravno največji ljubitelj presenečenj, bi vas to utegnilo zares razveseliti.


Škorpijon – vezani 

Čutni in intimni del odnosa je za vas že na navaden dan zelo pomemben. letošnje Valentinovo pa je popolna priložnost, da ga še poglobite in zares uživate v njem. Vaš občutek, s katerim zaznate partnerjeve želje in potrebe, bo izostren in bo obema v velik užitek.

Škorpijon – samski 

Čeprav ste opazili, da ste nekomu všeč, to očitno ni oseba, s katero bi lahko imeli kaj več. Nikar se ne sprijaznite samo zato, ker je Valentinovo. Raje zberite pogum, pokažite kanček ranljivosti in naredite korak naprej pri osebi, ki vas privlači. Tudi če deluje nedostopno, boste ugotovili, da videz včasih vara.


Strelec – vezani 

Pripravljeni si boste vzeti čas in se potruditi, da bo letošnje Valentinovo nekaj posebnega. Čeprav niste znani kot ljubitelj načrtovanja, se boste tokrat počutili izredno povezano s partnerjem, zato boste z lahkoto uganili njegove želje in vama organizirali nepozaben Valentinov večer.

Strelec – samski 

Sreča vas bo zvesto spremljala, zato si lahko obetate posrečen zmenek, novo simpatijo ali celo naključno srečanje, ki bo postalo nekaj več. Karkoli boste že počeli, boste opaženi in z malo truda je lahko prav letošnje Valentinovo vaša velika ljubezenska prelomnica.Kozorog – vezani

Če ste imeli kdaj kakšne sanje o idealnem Valentinovem, se kar pripravite, saj je letos pravo leto, da jih tudi uresničite. Tudi tisti, ki ste mislili, da ne bo časa ali priložnosti, da bi primerno praznovali dan zaljubljencev, se boste razveselili sprememb, ki vam bodo to omogočile.

Kozorog – samski

Valentinovo boste želeli izkoristiti predvsem za dobro zabavo, vendar previdno! Prav lahko se vam zgodi, da vas bo Amorjeva puščica ujela, ko boste najmanj pripravljeni. Zelo sproščeni boste, zato se bo lahko zagledati v vas. po drugi strani pa ne boste imeli nobenih zadržkov, ko vas bo kdo zanimal.


Vodnar – vezani 

Najboljši način, kako lahko preživite Valentinov večer, je nedvomno na plesišču. Vajina skladnost bo očitna in bo pri plesu lepo prišla do izraza. A vsekakor načrtujte dogodek tako, da bo dovolj časa in priložnosti za dolg in iskren pogovor. To vaju bo spomnilo na vse, kar vaju povezuje.

Vodnar – samski 

Valentinovo bo za vas primerna priložnost za romantične filme in obujanje spominov. Če imate sveže strto srce, ne boste najboljše volje, vsi ostali pa ne boste imeli nobenih zadržkov, da se ne bi imeli kljub temu lepo. Le iskanje tiste prave osebe bo pa vendarle najbolje prestaviti na kdaj drugič.


Ribi – vezani 

Imate vse možnosti, da se bo vaš partner na Valentinovo znova zaljubil v vas. Izžarevali boste zapeljivo privlačnost, nikakor se vas ne bo mogel nasititi. Lahko pričakujete strastno noč in vsekakor tudi veliko komplimentov. 

Ribi – samski 

Izkoristite svojo posebno moč, saj boste neverjetno privlačni in zapeljivi. Ne potratite tega za kakšne kratke afere, pač pa raje razmišljajte dolgoročno. Tudi če na Valentinovo ne bo ravno akcije med rjuhami, bo za vas idealno, da ga preživite z osebo, ki vam je zares všeč.


Deli na Facebooku:

Katera je tvoja barva?
Katera barva je tvoja glede na horoskopsko znamenje? Preberi...
Horoskop: kako se posamezna znamenja soočajo s strtim srcem?
Strto srce? Nesrečna ljubezen? Kako se spopasti z bolečino? Preverite, kaj o tem pravijo zvezde....
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶