Komaj smo vstopili v vladavino leva, že nas čaka močna energija mlaja, ki nas bo močno osvetlila. Mlaj v levu, 28.07.2022 ob 19.39h, nas bo navdihnil, da bomo ljubili vse svoje strasti. Levove kraljevske vibracije so namenjene uživanju v soju žarometov in notranji moči, ta srečni Lunarni trenutek pa nam bo pomagal uresničiti naš največji potencial.

Luna v levu kaže na to, da zavzamemo prostor, sprejmemo to, kar smo in stvari, v katerih uživamo, ter gremo samozavestno naprej. Mlaj v levu bo prebujenje, čeprav se morda ne bomo počutili tako, kajti zavedati se moramo, da so prebujanja redka. Popelje nas lahko na naslednjo raven našega življenja, zavesti in novih življenjskih izkušenj. Vem, da se trenutno svet morda zdi divji, kaotičen, nestalen, strašljiv in vznemirljiv. Toda če lahko opravimo delo, ki ga ta Luna zahteva od nas, če se lahko odločimo, da se ne bomo predajali strahu in se namesto tega povežemo, spoznamo in začnemo delovati z ravnmi naše Duše, lahko ustvarimo velike premike, ne samo v naših življenjih, ampak tudi v življenjih vseh okoli nas.

Mlada Luna v levu je naša priložnost, da se povežemo s svojim srcem, s to močno silo resnice v vsakem od nas. Vložki so visoki – lahko poskusimo uporabiti to silo, da zapolnimo svojo praznino z ljubeznijo do sebe in razveljavimo svojo staro naravo, ali pa bodimo preprosto to, kar smo in živimo naravnost iz srca. Ta mlaj v levu poudarja simbole tega znamenja – družabnost, samozavest, samopromocijo, ambicije, pozornost, všečnost in napredek na katerikoli lestvici, po kateri se vzpenja. To je odličen čas, da se preoblikujemo na družbenem ali  poklicnem življenju; zaprosimo za napredovanje ali povišico, sklepamo nova prijateljstva in razširimo svoj krog poznanstev, podamo novo predlog ali idejo. Ker bosta Sonce in Luna poravnana v levu in tudi planet komunikacije Merkur, ki je prav tako v levu, je ta lunacija odličen čas za stik z našimi strastnimi platmi in povezovanje s stvarmi, ki vžgejo naša srca. Nameni, povezani z ljubeznijo, ustvarjalnostjo, samozavestjo in samoizražanjem, so zdaj še posebej močni. Dobra novica je, da je mlaj v levu v trigonu z Jupitrom, kar prinaša optimizem in jasnost. To je prava priložnost, da se povežemo z našo srčnostjo in s svojim namenom. Ta dober aspekt z Jupitrom nam bo vlila upanje, da je mogoče živeti smiselno življenje.

Seveda pa ne bo šlo vse gladko...

Mlaj in fiksen T-kvadrat z Merkurjem v levu, Saturnom v Vodnarju ter Marsom, severnim vozlom in Uranom v biku. Obstaja velikanska želja po spremembah – vendar obstaja tudi ogromen od-por do sprememb. Priznajmo napetost. To ne bo povabilo, da se podamo v bitke, ki jih ne moremo dobiti – preprosto opazimo različne dele sebe, ki so morda med seboj v vojni. Priznajmo, kako svet pritiska na naše gumbe in nas prosi, da se prilagodimo (Saturn v vodnar-ju). Potrdimo, zavedajmo se svojih reakcij in jim povejmo, kaj mislimo (Merkur v Levu). Sprejmimo povabilo Severnega vozla v konjunkciji z Uranom, ter stopimo v neznano. In ne pozabimo, da obstaja kraj, kjer lahko vse razumemo, kraj, ki VEDNO ve, kaj je za nas najboljše: naše srce.Teme nove Lune so:

-odnos z otroki in dosežki skozi starševsko vlogo

-delam, kar imam rad, in v tem uživam

-zavedam se svojih talentov

-povežem se z drugimi

-ljubim z vsem srcem in me ni strah

-aktiviram svoje družabno življenje in se povezujem z dragimi ljudmi

-v svoje življenje pritegnem prijatelje, ki me podpirajo in motivirajo

Kako bo vplival mlaj na znamenja horoskopa?

Ovni,vVodnarji in levi boste najmočneje občutili vpliv mlaja v levu. Predvsem pa boste razmišljali o telesni in romantični ljubezni. Obstaja velika verjetnost, da boste na tem področju sprejeli pomembne odločitve ali naredili pomemben korak v odnosih. Kozorogi bi lahko doživeli čustveni pretres, po katerem ne boste več razmišljali o ljubezni, seksu in partnerstvu na enak način. Energija mlaja bo močno vplivala na bike in škorpijone, če v teh dneh okoli mlaja ne boste zadržani in tihi. Poskusite ohraniti status quo in se vzdržite konfliktov s tistimi, ki so močnejši in vplivnejši od vas. Strelci se boste z vsem srcem vrgli v poslovni ali osebni projekt, ki vas bo dolgoročno okupiral, tehtnice pa boste šle v živahno družabno življenje. Device izkoristite to energijo in jo usmerite v srčni center. Poslušaj svoje srce, poslušajte, kaj vam šepeta. Določena mera kaosa bo za ribe neizogibna, kar nekaj nepričakovanih zadev bo priplavalo na površje. Dvojčki ostanite povezani s to svetlobo mlaja v levu, vdihnite moč in notranji ogenj, ki se vam ponuja. Naraščajoče napetosti v odnosih s tistimi, ki jih imate radi, se kažejo pri rakih. Čeprav se stvari lahko segrejejo, je pomembno, da ostanete osredotočeni ter gojite sočutje in ljubezen.

AFIRMACIJA za mlaj v Levu

Ko sledim svojemu srcu, imam obilje, uspeh in svobodo. Pogumno se prepustim in dovolim vesolju, da mi razkrije svoj čudoviti načrt.


Prihaja polna jelenova Luna!
Med stabilnim Saturnom, ki nas uči discipline, in zasanjanim Neptunom, ki je poln iluzij, tudi revolucionarni Uran, se zdi, da nas bo poletna retrogra...
Kaj bo prinesel Mars, rdeči planet, ki prehaja v znamenje dvojčkov?
Mars, rdeči planet vojne, akcije ter poguma prehaja v igrivo in zgovorno znamenje dvojčkov v katerem se bo zadrževal kar sedem mesecev in pet dni, kar...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
read more ⟶