Venera je v astrologiji planet, ki ureja lepoto, ljubezen in denar – vsekakor je vse zaželeno. Znamenje Škorpijona pa ne mara ničesar lažnega ali površnega. Venerin tranzit skozi Škorpijona je čas, da se zbližamo osebnostno, poglobimo svoja razmerja in odstranimo iz njih vse laži. Če je naše osebno življenje uganka s skrivnostmi, je čas, da odpremo kot detektiv pokrovček in odkrijemo resnico. Venera v Škorpijonu nas tudi poziva, da zelo odkrito pogledamo svoje finance, odstranimo vse, česar ne potrebujemo, tako stvari kot ljudi, in odpravimo močna neravnovesja pri delitvi denarja, energije in virov.

S prihodom v znamenje Škorpijona Venera dobi intenzivnost, strast, moč in poudarjeno zapeljevanje. Gre na vse ali nič. Tu gre za erotiko, ki te popolnoma prevzeme, intenzivno čustveno veže in se ne boji potopiti globoko ter se dotakniti temne strani občutkov. Razburjenje zagotovo ne bo izostalo!


Z Venero v Škorpijonu bo strast poudarjena.


Škorpijon ni nikoli zadovoljen s površinskim odgovorom

Bikom, Levom in Vodnarjem, se ne piše dobro, čustveno življenje se bo iztirilo, manj bo denarja, več bo prenagljenih odločitev, veliko bo provokacije v vseh vrstah odnosov. Rak, Device, Škorpijoni in Ribi boste bolj zadovoljni, kot ste bili do zdaj, samski se lahko resno vežete, čustveno ravnotežje bo na vseh nivojih. Oven in Dvojčka, kaže se razkorak med fizično in duhovno privlačnostjo, prihajalo bo do spopadov v ljubezenskih odnosih, previdnost ne bo odveč, ne pozabite na drugo osebo, saj boste želeli zadovoljevati le svoje potrebe in se hkrati vedli slepo in otročje.

Škorpijon je raziskovalec, ki nikoli ni zadovoljen s površinskim odgovorom. Intenzivnost služi za sprožanje učnega procesa. Ne bodimo presenečeni, če se bomo spraševali, kaj nas privlači, kaj si želimo, kje se bomo spustili v najtemnejše globine. Energija Škorpijona želi resnico!! To ne bo intelektualno, ampak instinktivno raziskovanje. Rezultat prehoda Venere skozi znamenje Škorpijona bo neverjetno, boleče, zdravilno ali vse troje. Ampak vedno obstaja vstopnina, ko potujemo po temni reki Škorpijona, in to bo poštenost.

Kar zadeva naše zdravje, Venera v Škorpijonu še posebno prizadene ženske, ki so imele v preteklosti spolne bolezni, saj se lahko ponovijo. Lahko pride do težav z ledvicami, raznimi vnetji in spolno prenosljivimi boleznimi. Ker bosta strast in libido ojačana pri obeh spolih, se zaščitite pred nezaželeno nosečnostjo in drugimi spolno prenosljivimi boleznimi!

Tranzitna Venera bo 10. septembra 2021 zvečer vstopila v znamenje Škorpijona. Med tem tranzitom bo šlo za zvestobo, obsedenost, moč, nadzor in intenzivnost. Kaj to pomeni za vaše horoskopsko znamenje, lahko preverite pri astrologinji Teodori Erhatić. Deli na Facebooku:

Preprosti rituali, ki vam bodo pomagali pritegniti dobre vibracije
Številni si doma postavijo oltarček iz kristalov, ki jim pomagajo pri različnih poslanstvih, spet drugi jih nosijo s seboj, v žepu, torbici ali kot na...
Feng shui rastline za pritok denarja in obilja
Po feng shuiu že rastline na splošno predstavljajo rast in stabilnost, še bolj pa boste zadeli žebljico na glavico, če si v domu ali pisarni omislite ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶