Škorpijon – astro-dejstva

Čas: 23. oktober – 22. november (oziroma se od leta do leta lahko malce razlikuje)

Vladajoči planet: Pluton in Mars

Modus: fiksen

Element: voda

Hiša, ki ji vlada: osma (razmerja, smrt, dedovanje)Ljudje, rojeni v tem znamenju, imajo intenzivno osebnost, so zelo trmasti, pogosto pa imajo tudi piker smisel za humor.

Škorpijon kot oseba
Če poznate kakšnega škorpijona, potem veste, da ima njegova osebnost zelo intenzivno pojavo. Njegova prisotnost prostoru doda veliko teže, včasih tudi agresije, predvsem zaradi tega, ker imajo radi stvari pod nadzorom. Težko pokažejo naklonjenost in svojo toplo stran osebnosti, saj se vztrajno trudijo, da bi delovali hladno in nedostopno, kar jim tudi dobro uspeva. Ko se počutijo spregledani, se odločno odzovejo. Ko imajo občutek, da se jim dogaja krivica, to pogosto zadržijo zase. A ko se jim nabere preveč potlačenih čustev, pride do izbruha, ko bodo brez dlake na jeziku povedali čisto vse, kar jih je kdaj zmotilo. 


Škorpijoni potrebujejo veliko in pozornosti. Če jim le-te primanjkuje, lahko hitro postanejo izjemno ljubosumni in celo posesivni.

Vedno in ob vsaki priložnosti imajo pripravljenega »asa« v rokavu in zamere lahko držijo v sebi res dolgo. Škorpijoni življenje jemljejo zelo resno ter v vsem vidijo in iščejo globlji pomen. Pozorni so na vsako besedo in skoraj karkoli jim boste rekli, kar se jih bo osebno dotaknilo, si bodo zapomnili za vedno. Njihov humor je pretkan z ironijo, nekateri so celo nagnjeni k samouničenju. Tudi v družinskih in drugih odnosih mora njihovo mnenje prevladovati.

Škorpijon in ljubezen
Intenzivnost škorpijonove osebnosti se pozna tudi v zvezi, zato je pomembno, da si poiščejo partnerja, ki bo kos njihovim intenzivnim čustvom in nihanjem razpoloženja. Včasih so njihova čustva tako intenzivna, da tudi partnerja potegnejo v svoje temačne misli. V zvezi s škorpijonom se je potrebno zavedati, kdaj so tisti trenutki, ko potrebuje intenzivno izkazovanje naklonjenosti, in kdaj sotisti, ko ga je potrebno pustiti samega. Svojo ljubezen boste morali stalno dokazovati. Največ mu pomeni občutek, da ga poslušate in slišite. Uspešno zvezo lahko definitivno zgradi s potrpežljivim kozorogom.


Kako veste, da ste škorpijonu všeč? Opazili boste, da vam predvsem v javnosti namenja veliko pozornosti, saj z ljudmi, ki mu niso po godu, ne bo izgubljal časa. 

V razmerju s škorpijonom boste občutili neverjetno strast, intimnost in bližino. Zaupanje pa je nekaj, kar si boste morali pridobiti. Ko vam to uspe, boste imeli ob sebi izjemno zvestega partnerja. Zabavajte ga z dolgimi, intimnimi in inteligentnimi pogovori, tako boste iskrico ohranili dlje. Tudi v postelji vam ne bo nikoli dolgčas, saj velja za zelo seksualno osebo in spolnost jemlje zelo resno. Njegova osebnost se zelo dobro pokaže tudi med rjuham, kjer med vsem znaki zodiaka prav gotovo kraljuje.  


Deli na Facebooku:

Si to, kar misliš. Zato misli pozitivno.
Vsaka izmed tvojih sedmih čaker je močno povezana z določeno barvo, zvokom in kristalom. Danes živimo v hitro deročem toku življenja, vse okoli nas hi...
Kristali: kako jih uporabljati (1.del)
Že skozi vso zgodovino so uporabljali kristale kot vir moči in blagodejne energije. Mnogi kristali so imeli svoj pomen in celo sveto mesto v številnih...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶