Polna Luna v znamenju Ribi, ki se je zgodila danes ponoči 21. septembra 2021, točno ob 01.56 (pravimo ji tudi Jesetrova Luna), nam prinaša nespečnost, slabo koncentracijo in duševno nestabilnost naslednjih nekaj dni! Odpirala se bodo vprašanja, ki smo jih v vesolje poslali pred šestimi meseci. Toda ne nasedajmo eskapizmu. Energija Rib lahko postane zamegljena in polna zablod, kar nas lahko zavede.

Naše razpoloženje bo pogosteje nihalo iz ene skrajnosti v drugo, še posebno če svojim dejavnosti ne bomo zastavili točno določene smeri. Naše razmišljanje bo razpršeno, misli se nam bodo prepletale in zapletale, vsaka naša komunikacija bo nosila v sebi nekaj zmešnjave in težko nas bo uloviti za besedo. Vendar pa bomo, čeprav se morda ne bomo izražali popolnoma jasno, sposobni videti vsako dejstvo zelo objektivno in kristalno čisto; z vsemi neopaznimi podrobnostmi in skritimi ozadji vred.

Zvezde opozarjajo, da je napočil čas, ko bomo drugim razkrili svoje številne ustvarjalne darove in jih ne bomo več skrivali v sebi, kjer so zgolj napajali našo bujno domišljijo – trenutek je pravi, da jih vprežemo in z njimi tudi kaj zaslužimo. Vzemimo si čas tudi zase, meditirajmo, telovadimo, umirimo se. Neobremenjeno poslušajmo svoje misli in se posvetimo duhovnemu izpopolnjevanju samega sebe. Jutri in v sredo bo čas, ko se lahko resnično sprostimo, poživimo, prečistimo in prenovimo svoje telo in duha.


Do petka se ukvarjajmo le s preprostimi in rutinskimi zadevami ter si vzemimo čas zase.


Poslušajmo svoj notranji glas, tudi takrat, ko bodo vsi želeli drugače, obkrožimo se s pozitivnimi ljudmi in se izognimo tistim, ki nas vznemirjajo. Osredotočanje na probleme nas vodi v tem času v nezadovoljstvo, zato se raje odločimo in začnimo delati konkretne korake. Odločnost, samozavest in občutek varnosti pa nam lahko povrnejo turkiz, žad, oniks in hrizopras ali drugi zaščitni kristali.

V omenjenem obdobju (danes in do petka) ne sprejemamo daljnosežnih odločitev in ne delajmo velikih premikov, ampak se ukvarjajmo le s preprostimi in rutinskimi nalogami. Če ni potrebno, ne hodimo okoli, se ne pogovarjajmo o pomembnih temah z vplivnimi ljudmi in se ne prepirajmo z organi pregona. V petek popoldne ali zvečer bi se morale naše misli razjasniti in koncentracija se bo stabilizirala.

Ta lunina faza bo imela najmočnejši vpliv na Device, Strelca, Ribe in Dvojčke, rojene v zadnji dekadi. Predstavnikom teh znamenj se lahko pojavijo strahovi, napetosti in negotovost, zato se omenjena opozorila in priporočila se nanašajo predvsem nanje. V manjši meri bo vpliv tudi pri znamenjih Bik, Rak, Kozorog in Škorpijon. Izogibajte se izključno čustvenim strastem ter pomembnim in velikim odločitvam o denarju in ljubezni.

 

Deli na Facebooku:

Feng shui rastline za pritok denarja in obilja
Po feng shuiu že rastline na splošno predstavljajo rast in stabilnost, še bolj pa boste zadeli žebljico na glavico, če si v domu ali pisarni omislite ...
Kako omiliti vpliv retrogradnega Merkurja
Obdobje, ko se Merkur giblje navidezno nazaj, ni le čas komunikacijskih šumov, zamud, nesporazumov vseh vrst in tehnoloških zagat, temveč tudi priložn...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶